La Regidoria de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa el projecte «Texint a les dones treballadores d’Alcoi», una idea col·laborativa que permetrà a totes aquelles persones i associacions interessades brodar fotografies de dones treballadores d’Alcoi.
Així, s’ha organitzat un taller de fotobrodat, que tindrà lloc els dilluns i dimarts d’entre el 6 i el 27 de febrer, de 17.30h. a 19.30h. en els locals que actualment ocupa la regidoria de Joventut en la primera planta del Centre Comercial Alzamora
Amb aquest projecte es pretén també fer una exposició col·lectiva amb motiu del 8-M: «Dia Internacional de la dona», i que aquesta siga itinerant en llocs visibles de la ciutat com l’Ajuntament, els mercats municipals, etc.
La regidora d’Igualtat, Aranza de Gràcia, subratlla que «es tracta d’un projecte que considerem molt interessant, no sols per la variant didàctica i col·laborativa, sinó perquè ajudarà a visibilitzar a totes aquelles dones que han treballat durant dècades i que han lluitat per a aconseguir els drets que actualment ostentem les dones i la millora dels quals hem de continuar reivindicant».