En 2018 es va dur a terme el Festival de Pel·lícules Trans, primer a Espanya, i l’únic a tot el món en espanyol. Aquest 2019, amb renovades energies, i amb una ampliació de seccions, inicien el compte arrere per a les dates del l 5 al 9 de novembre de 2019 d’un festival que compta amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant- Aquest IIº Festival de Pel·lícules Trans afegirà llargmetratges, després de l’èxit collit exclusivament amb els curts.

En aquesta ocasió ‘nosGusTrans’ s’obri a altres categories: BISEXUAL, INTERSEXUAL, QUEER, les ‘minoritàries’ dins dels Festivals generalistes LGTBIQ.

El visionat de les pel·lícules i els videoclips es farà la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, situada en l’Av. Ramón y Cajal, 4, d’Alacant, a l’Aula 2-2 , i l’entrada serà sempre gratuïta fins a completar aforament.

El IIº FESTIVAL DE PEL·LÍCULES TRANS concedirà dos únics premis:

-Premi del Públic a la millor pel·lícula, dotat amb 100 €uros, oferits per l’Associació Entenem LGTBI, i Premi al Millor Guió, amb un jurat compost per experts en cinema, artistes i escriptors, dotat amb un Diploma Acreditatiu.

Encara és possible participar emplenant aquest formulari: https://www.entendemos.org/nosgustransa54a7ccf#ParticipaNosGusTrans