Amb el seu eslògan ‘Tu mai sabràs què veuràs… ells tampoc saben què faran’, la companyia L’OM IMPREBIS va introduir a Espanya fa més de 25 anys el teatre d’improvisació. Des de llavors molts han imitat el seu estil, però el seu segell és inconfusible. Aquesta setmana, tindrem l’oportunitat de gaudir d’aquest espectacle que ja és un clàssic, el divendres 7 de maig a les 20’00 h.

La Companyia L’Om Imprebis pionera en l’art de la improvisació, posa en escena de nou aquest espectacle amb el qual després de recórrer 18 països, rebre nombrosos premis i superar el milió d’espectadors, continuen sent els més recognoscibles. Els qui encara no els coneix podrà descobrir –i els fans repetir de nou.

IMPREBÍS és l’original i genuí espectacle que continua sorprenent espectadors de tot el món sense repetir-se mai. Dos actors, Carles Castillo i Carles Montoliu, un músic, el villenense Víctor Lucas, un director, Santiago Sánchez i un il·luminador, Marí Zabaleta que són els que disposen… però és el públic qui proposa.

L’èxit de IMPREBÍS es basa en pocs elements, però molt importants, la intel·ligència amb què s’estructura, desenvolupa i executa cadascun dels sketches que construeixen l’espectacle; la compensada mescla de desimboltura, humor, drama, ironia, música i poesia; la compenetració i soltesa dels integrants de la companyia; i l’experiència al servei de la imaginació de tots els membres de la companyia.

Teatre Chapí de Villena.

IMPREBIS

Una idea original de Michel López.

direcció en directe: Santiago Sánchez.

Amb Carles Castillo i Carles Montoliu.

Piano en directe: Víctor Lucas.

Divendres 7 de maig 2021. 20’00 h. (nou horari)

Entrades: 12 € i 10 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65 anys: 10 € i 8 €.