Fundació Miterráneo acull diumenge que ve 13 de novembre, a les 19.00 hores, l’espectacle “Señoras al Bingo” de ImproVivencia, amb el qual la companyia alacantina està celebrant el seu desé aniversari. Les entrades estan disponibles en www.entradium.com
ImproVivencia és una companyia d’improvisació teatral alacantina que representa espectacles per tot el territori nacional. A causa del seu desé aniversari, Fundació Mediterrani acull els seus espectacles més representatius per a posar a l’abast de la ciutadania aquesta disciplina artística. Basant-se en l’escolta activa, el treball en equip i la creativitat fan de cada espectacle una experiència diferent.
“Señoras al Bingo” és un espectacle on Irene Pardo, Santiago Avendaño, Llija Ríos, Alvarito Circ i Jon Mitó, com a convidat especial, es posen la bata per a pujar a l’escenari. Aquestes senyores són amigues de tota la vida i queden per a jugar al bingo, mentre juguen es posen al dia i es compten les últimes tafaneries. En aquest espectacle es viuran històries més que divertides on elles seran les protagonistes.
El pròxim 11 de desembre tornarà la companyia alacantina amb la seua obra “Conectando”, un espectacle que naix a l’Escola ImproVivencia a partir de la investigació de l’alumnat sobre una improvisació lliure. En la representació es trasllada aqueix procés a l’escenari per a  mostrar un format d’improvisació on hi haurà des d’escenes de comèdia, a moments d’interacció amb el públic, passant per la crítica social.
La funció de “Señoras al Bingo” tindrà lloc diumenge que ve 13 de novembre a les 19.00 hores en la seu d’Alacant de Fundació Mediterráneo (Av. Doctor Gadea, 1). Les entrades poden obtindre’s de forma anticipada en www.entradium.com.