La Sala de la Fundació Mútua Levante d’Alcoi inaugura hui l’exposició «Allô, la Terra?» de l’autor Miguel Ángel Pons que estarà oberta fins el pròxim dia 24 de juliol en un horari de dilluns a divendres de 17’00 a 20’00 h.
Tal com assenyala Manolo Granado “Miguel Ángel Pons s’inventa i es reinventa constantment, crea el seu món i cree en el seu món; domina la línia, el traç solt i lliure com la seua imaginació i ens delecta amb la seua divertida creativitat. Però la seua capacitat inventiva va més enllà i més ençà, perquè ens pot transportar a un pretèrit art d’ombrívola pinzellada, veladures i colors cremats, com portar-nos de la mà -prolongació del seu pinzell- a altres planetes d’éssers estranys i alienígenes, endinsant-nos en un pop molt particular”.
D’altra banda, els orígens de la Fundació es remunten al naixement de l’entitat asseguradora Mutualitat de Llevant constituïda sota els principis de la solidaritat i el socors mutu.
D’aquesta manera la Fundació es converteix en continuadora de les activitats iniciades per Mútua de Llevant, establint un ferm compromís amb el seu entorn d’acord amb l’esperit social i públic que inspira l’actuació de l’entitat.
La Fundació naix de la voluntat de Mutualitat de Llevant de revertir a la societat parteix dels beneficis que obté, contribuint amb aquests recursos al progrés social i cultural de les persones.