L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha participat en la inauguració de l’exposició de Oxizonia, que està exposada en la sala d’exposicions de la Llotja Medieval, fins al pròxim 6 de gener.

El fotògraf Benya Acame presenta una mostra fotogràfica on es fa palesa el pas de l’activitat humana en la selva amazónica.

Endinsant-se en el projecte de Oxizonia, una associació sense ànim de lucre no governamental constituïda a Elx. Els seus fundadors JR MENA RODRÍGUEZ i J.L. GALIPIENSO CÁNOVAS, protegeixen, cuiden i mantenen zones en greu perill de desforestació, impedint l’entrada de la mineria il·legal, la tala il·legal i la caça furtiva, ajudant a la coexistència social amb l’ecosistema forestal amazónico.

Presents en la zona de amortiguamiento del parc natural de MANU, entre els departaments de MARE DE DÉU I CUSCO en plena amazonía peruana (pulmó mundial). També actuen en campanyes de reforestació a Espanya i, en un futur, en qualsevol zona d’alt valor ecològic.

A l’acte també han acudit les cinc dones de AMACMEC que van anar a l’expedició i van participar en els treballs de reforestació.

L’alcalde ha posat en valor el treball que es duu a terme des de Oxizonia per a preservar el medi ambient i, també, per a ajudar a aquells col·lectius que més ho necessiten.