Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Voluntàries, s’ha inaugurat a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi l’exposició: ‘YES YOU CAN’, que tracta de donar a conéixer, de manera visual, el treball que voluntaris i voluntàries de diferents associacions i ONGs del municipi duen a terme. L’alcalde, Vicente Arques, ha agraït la labor altruista i desinteressada exercida pel voluntariat, “el seu treball esforce i dedicació, en uns casos de manera puntual, i en altres diari i constant”.

Concurs de fotografia i exposició organitzada per la regidoria de Voluntariat i Cooperació de l’Alfàs, en la qual participen Creu Roja Espanyola, Estreles de Colors, Associació Voluntariat Social de l’Alfàs del Pi, FrivilligSentral Costa Blanca Nord, Aborigen View i l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí, amb l’objectiu d’agrair el treball realitzat pel voluntariat, i al mateix temps, donar a conéixer els assoliments que aconsegueixen en comunitats de tot el món, ha declarat la regidora Isabel Muñoz.

Cadascuna de les organitzacions participa en el concurs amb una selecció de fotografies en les quals plasmen el treball dels voluntaris. Un jurat popular s’encarregarà de fallar els premis, que s’entregaran el 20 de desembre. Poden votar totes les persones majors de 16 anys que visiten l’exposició, que romandrà a la Casa de Cultura fins al 19 de desembre.

Des de la regidoria de Voluntariat i Cooperació, l’edil Isabel Muñoz ha volgut fer una crida a la població perquè s’acosten fins a la Casa de Cultura i es convertisquen en jurat popular, triant les dues fotografies que millor representen la labor de les persones voluntàries. “Animem a tota la ciutadania a participar i reconéixer la labor de cor i consciència de les persones voluntàries”, ha assenyalat.