Des de 2017 la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport manté una línia d’adquisició d’obres d’art amb el doble propòsit de dinamitzar el mercat artístic contemporani, alhora que reunir una col·lecció d’obres representatives de l’actualitat artística a la nostra Comunitat.

Aquesta exposició, que s’inaugura el pròxim 14 de juliol a les 13.30 hores, reuneix una part important d’aquesta col·lecció. Hi trobem artistes de diverses generacions i sensibilitats que aborden el procés de creació artística des de molt diferents plantejaments tècnics i estilístics. Però sota aquesta aparent heterogeneïtat subjauen uns eixos temàtics comuns, com la relació de l’individu amb la societat, les friccions entre el quotidià i el tecnològic, la mirada al passat, el plantejament feminista o la necessitat d’una cultura de la sostenibilitat. En definitiva, una mirada al món que ens envolta des de noves perspectives que ens mostren noves maneres de mirar al nostre voltant.

Artistes: Rosana Antolí, Xavier Arenós, Art al Quadrat, Mar Arza, Aurelio Ayela, Pilar Beltrán, Mira Bernabeu, Tania Blanco, Bleda y Rosa, Ernesto Casero, Teresa Cebrían, Olga Diego, Inma Femenía, Fermín Jiménez Landa, Damià Jordà, Jorge Julve, Teresa Lanceta, Moisés Mañas, Hugo Martínez-Tormo, Àngel Masip, Xisco Mensua, Joël Mestre, Sebastià Miralles, Xavier Monsalvatje, Paloma Navares, Ana Teresa Ortega, Jesús Rivera, Agustín Serisuelo, Anna Talens, Amparo Tormo, Nelo Vinuesa.

Lloc: Sala de Exposicions Llotja del Peix y Museu Art Contemporani d’Alacant

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col-labora: Ajuntament d’Alacant