S’ha inaugurat la mostra dels treballs de Arquitectures efímeres, una activitat organitzada per l’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Joventut. L’acte inaugural ha tingut lloc en la sala d’actes del Centre Cívic i Juvenil i ha comptat amb la participació de la regidora de Joventut, Anabel García, la directora del certamen i professora de Projectes Arquitectònics en la UA, Adriana Figueiras; el professor de Estructura en el Projecte en la UA, Antonio Maciá, i la directora de la Seu Universitària d’Elda, Rosario Navalón.

Els treballs romandran exposats a l’entorn de la Plaça de la Ficia i a l’interior del Museu del Calçat i del Centre Cívic i Juvenil fins al pròxim 13 de juny. En la vesprada del divendres es van fallar els premis que distingiran els millors treballs realitzats per alumnes i alumnes de la Facultat d’Arquitectura de la Universitat d’Alacant.

Els onze projectes presenten un esperit sostenible i aprofiten, de manera nova, diferents recursos existents, transformen temporalment l’espai urbà, permeten al públic participar activament en les instal·lacions i proposen una reflexió social que atrau per la seua visió arquitectònica i integradora.

Catàleg complet  amb la descripció dels treballs, autors i la seua localització.