Dimarts passat 5 d’octubre es va inaugurar l’Exposició Saló de Tardor 2021 de mans de Loles Guardiola Morales, presidenta de l’Asociación de Artistas Alicantinosi així mateix es va presentar el catàleg de la mostra que compte, com és habitual, amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

Saló de Tardor és una tradicional exposició col·lectiva d’associats amb la qual arranca la temporada després de l’estiu.

Inauguración Salón de Otoño

L’associació ha realitzat reformes en el seu espai cultural tornant a pintar la sala i incorporant nova il·luminació amb la qual cosa ja no hi ha una sala A i una Sala B atés que ha millorat totalment la presència d’obres (pintura, escultura, fotografia,…) lluint-se millor.

L’associació inicia aquest mes altres activitats per a les persones interessades com El Taller de Dibuix de Ramón Rodríguez dels dimecres de 18.30-20.30 així com les tertúlies d’art que s’inicien després del pont.

En l’Exposició hem de descobrir que darrere de cada obra està la il·lusió i l’esforç de cada artista. El resultat és una àmplia varietat temàtica i d’estil on a més vam poder observa de manera extraordinària una escultura de l’artista Roser Caballé denominada Color de Otoño.

Roser Caballé. Color de Otoño.

Tal com assenyala Loles Guardiola “les peces presentades són d’una varietat i qualitat indubtables, cadascuna d’elles ofereix la seua pròpia visió, que enriqueix amb la seua diversitat aquesta exposició col·lectiva”.

L’exposició estarà oberta al públic del 5 al 29 d’octubre en la seu social situada al carrer Arquitecte Morell, 11 baix en horari de 18 a 21horas.

Finalment, l’associació ja ha posat a la venda la loteria de Nadal amb el número 11078 i ens informen per a qualsevol persona interessada en la sort.