L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Festes, José Pérez, acompanyats de membres de l’equip de govern i de la Corporació Municipal, van inaugurar el dimecres el XII Àgora Hliketana, després de ser rebuts pel president de Pobladors, José María Romero, i el Régulo, Toni Salines, entre altres membres de l’Associació Històric-Artística.

Durant la rebuda protocol·lària, l’alcalde va rebre la insígnia de l’Associació de Pobladors i aquest, al seu torn, li va imposar al Régulo la insígnia de la ciutat. Carlos González va agrair a Pobladors el treball que fa per les festes d’Elx i va assenyalar que “el primer acte de les festes patronals és aquest que organitzeu vosaltres, que sou una peça clau”.

Pobladors té previst un ampli ventall d’activitats fins al pròxim dia 15 en la seua seu de la Rotonda, amb titelles, cuentacuentos i espectacles teatrals per a adults.

Ahir va tenir lloc l’espectacle ‘9 Muses’, en el qual Apol·lo va ser el mestre de cerimònies i va explicar nou històries. Des de l’Associació han comentat que va ser un espectacle més llarg de l’habitual, “però es va fer amè en estar compost per nou històries breus”.

Hui, a les 22.30 hores, es durà a terme el teatre ‘Romulo i Julio’, en el qual dos enamorats veuran el seu amor impossible, per l’odi que enfronta a les seues famílies. Segons han explicat és una adaptació de ‘Romeo i Julieta’, en la qual es posa en valor el paper de la dona.

Finalment, el 10 d’agost es representarà la tragicomèdia ‘Els Pelópidas’.