Inma Mira va portar aquest dissabte el seu espectacle ‘La diva que no vaig ser’ a la platja del Racó de l’Albir, on va brillar amb un ampli repertori de cançons pròpies mesclades amb altres procedents de coneguts musicals i pel·lícules clàssiques, totes elles amb un denominador comú: haver sigut cantades per grans dives del món de la cançó. Una actuació que forma part de la programació de Estiu Festiu que organitza cada estiu la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.

L’alacantina Inma Mira va tindre clara la seua vocació des d’edats primerenques. Nascuda a Castalla, cursa estudis de ballet clàssic, piano i violí en el Conservatori d’Alacant. En el 2008 obté la seua Llicenciatura en Música en el Conservatori Superior dels Illes Balears, en l’especialitat de violí. Es forma actoralmente a l’Escola de Teatre Musical Music & Danse a Madrid i posteriorment realitza un workshop de Teatre Musical a l’Escola Circle in the Square de Nova York.

Ha participat en la pel·lícula ‘The Birthday’ d’Eugenio Mira com a cantant de la banda The Pink Flamingos, els temes de la qual ha gravat, i en el curtmetratge ‘Marisa’ de Nacho Vigalondo. Recentment ha protagonitzat el musical infantil Els Surlis en el Teatre Häagen-*Dazs Calderón de Madrid, i els musicals Cabaret en la RESAD, Avenue Q, Et vull, eres perfecte Ja et canviaré! i Somriures i Lagrimas.

La programació cultural de Estiu Festiu continuarà aquest dissabte amb el concert que oferirà la Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi, a les 22.00 hores, a la platja de l’Albir, al costat del monument de l’ancora.