Inma Mira va brillar a l’Alfàs amb el seu espectacle ‘La diva que no fui’

Inma Mira va brillar a l’Alfàs amb el seu espectacle ‘La diva que no fui’

Inma Mira va portar aquest dissabte el seu espectacle ‘La diva que no vaig ser’ a la platja del Racó de l’Albir, on va brillar amb un ampli repertori de cançons pròpies mesclades amb altres procedents de coneguts musicals i pel·lícules clàssiques, totes elles amb un denominador comú: haver sigut cantades per grans dives del món de la cançó. Una actuació que forma part de la programació de Estiu Festiu que organitza cada estiu la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.

L’alacantina Inma Mira va tindre clara la seua vocació des d’edats primerenques. Nascuda a Castalla, cursa estudis de ballet clàssic, piano i violí en el Conservatori d’Alacant. En el 2008 obté la seua Llicenciatura en Música en el Conservatori Superior dels Illes Balears, en l’especialitat de violí. Es forma actoralmente a l’Escola de Teatre Musical Music & Danse a Madrid i posteriorment realitza un workshop de Teatre Musical a l’Escola Circle in the Square de Nova York.

Ha participat en la pel·lícula ‘The Birthday’ d’Eugenio Mira com a cantant de la banda The Pink Flamingos, els temes de la qual ha gravat, i en el curtmetratge ‘Marisa’ de Nacho Vigalondo. Recentment ha protagonitzat el musical infantil Els Surlis en el Teatre Häagen-*Dazs Calderón de Madrid, i els musicals Cabaret en la RESAD, Avenue Q, Et vull, eres perfecte Ja et canviaré! i Somriures i Lagrimas.

La programació cultural de Estiu Festiu continuarà aquest dissabte amb el concert que oferirà la Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi, a les 22.00 hores, a la platja de l’Albir, al costat del monument de l’ancora.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X