Il·lusió, cor i art. Són els ingredients amb els quals la presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics del Campello, Cristina Francés, defineix la col·lecció de 22 quadres i quatre escultures que integren l’exposició “Mar d’art”, instal·lada en el vestíbul de la Biblioteca Municipal, on es podrà visitar fins al pròxim 28 d’abril.
La mostra recull obres de Gonzalo Saavedra, Juan Antonio Poblador, José María de la Cova, Cristina Beltrán García, José María Barceló, María del Carmen Jaén, Ángel Ochando, JC Peña, Luis Fernando Pérez Martín, Inmaculada Company Seva, Fortunato Maestro, Elena Sabater, Elena Vidal, Elima Cardenal, Juana María Hernández, Montse Ordóñez, María Antonia Pascual, Francisco Ivorra Ruiz, Cristina Ruera, Luis Martínez Pérez, Feliciana Moreno, Lola Mari Martínez i Ana Soriano Alcaraz.
La col·lectiva va ser inaugurada el dijous amb presència de l’alcalde Juanjo Berenguer i la regidora de Cultura Dorian Gomis (PP), en un agradable ambient en el qual desenes de persones valoraven les obres i van atendre les peces musicals protagonitzades pel duo integrat per María Antolín (flauta) i Álvaro Guerra (guitarra).