Interessantíssima vetlada literària la d’aquest divendres a la Casa de Cultura del Campello, que va acollir per primera vegada una eliminatòria del “Poetry Eslam Alacant”, proposta cultural que ofereix un torneig de poetes en el qual el públic assistent es converteix en jurat, que amb els seus punts decideix el guanyador o la guanyadora de la vetlada, i per tant qui passarà de ronda.
En aquesta ocasió, el nivell era tal que va arribar a produir-se un empat, que finalment es va resoldre a favor de la poeta Isabel Guiu. Les normes de la competició poètica són senzilles: cada participant té tres minuts per a escenificar el seu poema; cada poema ha de ser de creació pròpia, i per a interpretar es pot llegir, memoritzar o improvisar.
En el cas que el text incloga algun fragment d’un altre autor-a, haurà de ser citat i referenciat explícitament. No es pot utilitzar música ni accessoris o disfresses. El públic va puntuar del 0 al 10 en 5 pissarres repartides pel local. 
La guanyadora té reserva per al pròxim Poetry Eslam de la lliga provincial. En aquesta ocasió, la sessió va ser presentada per Àgora Reix, i va comptar com a participants amb Marina García Planelles, Alfonso Paso, Manuche, Isabel Guiu, Chris Toth, Eugenia Sánchez i Javi Torres. La poeta convidada era Consuelo Jiménez de Cisneros.