La poeta i periodista Isabel Navarro protagonitzarà la penúltima sessió del cicle “Alimentando lluvias” del IAC Juan Gil-Albert en 2019. L’acte tindrà lloc el dijous 16 de maig a la Casa Bardín, a les 19.30 h. L’autora dels poemaris Inane i Clàusula sol, actual cap de redacció del suplement setmanal Dona Hui, llegirà una selecció dels seus versos, que comentarà amb el públic.

Nascuda a Petrer en 1977, Isabel Navarro ha sigut professora de Comunicació i Redacció periodística en la Universitat Anáhuac de Mèxic. Els seus reportatges sobre infància i discapacitat han sigut guardonats amb el Premi Tiflos, el Premi UNICEF de Periodisme i el Premi Drets de la Infància i Periodisme de l’Associació de la Premsa de Madrid. Coordinadora del llibre col·lectiu Dels quals estimen: el cinema d’Isabel Coixet, va obtindre el Premi Blas d’Otero amb Inane. En Clàusula sol, publicat en 2016 per Huerga & Fierro, es va centrar poèticament en els efectes quotidians i demolidors de l’última crisi econòmica.

El cicle “Alimentando lluvias”, coordinat per Cristina Llorens en les seues últimes quatre edicions, tancarà enguany amb la intervenció de Jaime Siles el 13 de juny. En la seua edició actual han participat amb antelació Irene Mira, que ho va inaugurar amb els poemes del seu oncle Eusebio Sempere, Ben Clark, Premi Loewe, l’actor Toni Misó amb poemes de Juan Gil-Albert, i Guillermo Fernández Rojano, últim guanyador del Premi internacional de Poesia Miguel Hernández.