Ismael Serrano presenta el seu nou espectacle a Alacant

Ismael Serrano presenta el seu nou espectacle a Alacant

La gira ‘Seremo’ d’Ismael Serrano es construeix entorn d’una proposta que va més enllà del concert convencional. Es tracta d’un espectacle que conté teatre i, per descomptat, cançons. Les cançons d’Ismael Serrano en la seua versió més emocionant i pròxima al públic.

Sobre l’escenari, Ismael Serrano acudeix a un programa de televisió per a ser entrevistat. La periodista (la veu de la qual és la de l’actriu Elena Ballesteros) i el cantautor tenen un passat en comú. Així que el seu diàleg, amb el micro obert o fora d’antena, aborda temes sensibles: el pas del temps, l’èxit i el fracàs… i l’amor.

Cançons de l’últim treball de l’artista (Porque fuimosCállate y bailaNo soy…) es combinen amb clàssics del seu repertori (Vertigen, Succeeix que a vegades, Xicoteta criatura…) i un Papà, explica’m una altra vegada com mai abans s’havia escoltat.

Serrano parla dels somnis incomplits i del difícil que resulta, a vegades, afrontar el futur. Però també de com és ineludible barallar per la felicitat. Hi ha humor, poesia i moltíssima emoció.

‘Seremos’ és un espectacle apte tant per a fans d’Ismael Serrano com per als qui vulguen descobrir els secrets d’aquest cantautor fonamental.

El 8 de juny en el Teatre Principal d’Alacant a les 20.30h es podrà gaudir de ‘Serem’ en directe. Les entrades estan a la venda en www.ismaelserrano.com.

La gira presa el nom de l’últim àlbum d’Ismael Serrano, ‘Seremos’ (2021), que arribava després de set anys des del seu últim àlbum inèdit, ‘La crida’, i després del reeixit llançament dels seus discos ’20 años. Hoy es siempre’ i ‘Todavía’.

Aquest treball discogràfic és un viatge d’autodescobriment d’Ismael Serrano. Així ho expressa el periodista Manuel Jabois en la seua biografia: “Per ací s’entenen aquestes tretze cançons que alcen un corpus extraordinari, el d’un poeta en estat de gràcia que se sacseja les contradiccions i destrueix els clixés on els prejudicis més peresosos ho inclouen”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X