Amb motiu de la celebració de l’Equador Fester 2020, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de Villena convoca el IV Concurs de microrelats “Equador Fester 2020”.

Podran participar en el concurs totes les persones majors de 14 anys, de qualsevol nacionalitat, amb microrelats originals, inèdits i no premiats en cap concurs ni pendents de resolució en uns altres.

Els microrelats hauran d’estar escrits en castellà i tindre un mínim de 600 caràcters i un màxim de 700 (sense incloure els espais), presentant-se obligatòriament en lletra Arial grandària 12. Cada treball també haurà d’estar encapçalat pel seu corresponent títol.

És condició que els microrelats hauran d’incloure obligatòriament les paraules “Villena”, “1970” i “Aniversari”, almenys una vegada cadascuna.

Els micro-relats hauran d’enviar-se exclusivament per correu electrònic abans de les 23.59 hores del 21 de febrer de 2020 a la següent adreça de correu electrònic: cronistas@juntacentral.com, indicant en l’assumpte: “IV CONCURS MICRORELATS”. Els arxius hauran de remetre’s en format PDF i en format WORD. S’inclouran tres arxius microrelat: dos d’ells, el nom del qual serà el títol del microrelat i el pseudònim de l’autor (un en format word i un altre en format pdf), un tercer arxiu, en pdf, el nom del qual serà el títol d’aquest, el pseudònim de l’autor i la paraula PLICA, que contindrà totes les seues dades personals: nom i cognoms, D.N.I. o document identificatiu del país al qual pertanga el concursant, adreça completa (inclòs el país), telèfon i adreça de correu electrònic.

Elecció dels guanyadors

El jurat, el qual haurà de fallar els microrrealtos guanyadors, serà triat per la Junta Central de Festes de Villena, estarà compost per persones vinculades a la creació literària, així com al món de les Festes de Moros i Cristians.

Premis

Primer premi. Cap de setmana en hotel, cortesia de Viatges Salvatur i bo de 50 € en material per cortesia de Papelicopy.

Segon premi. Bono de 50 € en material per cortesia de Papelicopy.