16 artistes de l’Associació ArtAvant integren l’exposició col·lectiva ‘PROU’ que acull la Casa de Cultura de l’Alfàs fins al 13 de desembre.
El regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Manuel Casado, ha assistit aquest cap de setmana a l’acte inaugural de l’exposició col·lectiva PROU, oberta al públic en horari de la Casa de Cultura.
16 artistes amb diferents personalitats i estils conformen l’Exposició ‘PROU’ : Annet Schuukes; Isabel Pedrola; Manuela Gómez; Alfonso Ayelo; Víctor Varón; Belén Quintana; Severina Dragolyubova; Aurora Cano; Laura Molla; María Cupini; Elena Szabo; Aloma G. Cupini; Annet Schuurkes; Alfonso Ayelo; Roxana Cano i Berta Llidó. Exposició que es podrà visitar fins al 13 de desembre.
ArtAvant és una associació d’artistes d’àmbit nacional, oberta a totes les persones interessades en la creativitat artística. Actualment la conformen una trentena de persones de diverses nacionalitats. Entre els seus principals objectius es troba la promoció i la difusió de l’activitat artística dels seus associats, l’acostament a l’art en totes les seues facetes i el foment de la comunicació, intercanvi d’idees i cooperació d’artistes. Des de la seua fundació, fa quinze anys, han exposat en diferents localitats de la província d’Alacant.