Ja es poden adquirir les entrades als dos concerts programats en el Festival Internacional de Cors de l’Alfàs, els dies 18 i 19 de juny, a les 20.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura, doble funció solidària, amb la participació de vocalistes de més de 15 nacionalitats diferents, i la recaptació de les quals serà destinada a dues organitzacions sense ànim de lucre. L’associació contra la violència de gènere Dones amb Veu de la Marina Baixa, i a EUNOIA, una entitat la missió de la qual és ajudar als xiquets i xiquetes al fet que tinguen una infància millor.

“Una cita solidària, per tant hem de parlar de donatius de 5 i 10 euros per cada concert”, puntualitza José Antonio Rubio, director de la Coral Polifònica L’Alfàs Canta, que recorda els tiquets es poden sol·licitar en la taquilla de la Casa de Cultura, en horari de 09.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. “A pesar que estem vivint temps difícils, la cultura no l’hem deixada mai de costat. Un any més l´Alfàs es converteix durant els dies 18 i 19 de juny en Seu del Cant Coral Internacional, un esdeveniment en el qual es veu perfectament reflectida la idiosincràsia d’aquest municipi de la Costa Blanca”. “Una oferta que ens permet gaudir del llenguatge universal de la música, que en aquest últim any ha redoblat el seu caràcter de refugi emocional, i graner d’optimisme. Ens ha unit creant vincles, i acurtant la distància que ens separa. Ens ha servit de suport durant aquest període d’enorme incertesa. I és que la música no es deté perquè és una necessitat humana” postil·la el director de la Coral.

Com tots els esdeveniments públics, informa el regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Manuel Casado, s’organitza complint amb tots els protocols de sanitat, limitant l’aforament i garantint la seguretat del públic assistent.