El pròxim 4 de gener a les 19.30 hores en les instal·lacions de l’Espai Jove, els patges de Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient estaran com en anys anteriors esperant a tots els xiquets i xiquetes de Villena que vulguen entregar-los les seues cartes, encarregant-se que arriben a mans reals perquè el dia 5 a la nit reben a les seues cases el que els hagen demanat, o quasi tot…

Prèviament i també com tots els anys, l’Associació Cultural Riallada i els seus monitors i monitores, estaran realitzant voluntàriament tallers, enguany la temàtica serà la multiculturalitat, es ballaran danses del món, es realitzaran maquillatges del món i es farà el taller de cartes perquè aquells/aquelles xiquets i xiquetes que no l’hagen escrita encara, puguen fer-ho.

També es realitzaran actuacions de grups i solistes locals i comptarem amb la presència estel·lar de “Les estreles del Nadal. Cortylandia 2018”, Carla, Mario i María, a més de les villenenses Laura Zapater i Rosario Requena, ens delectaran amb les seues veus i el seu bon fer.

Recordem que tot es tancarà amb l’arribada dels patges reals, el lliurament de cartes i d’uns suculents caramels i el sorteig perquè sis afortunats/as puguen conéixer als Reis en persona i rebre un detallito real, a més de fer-se una foto per al record.

Per a acudir a l’Espai Jove, és necessària invitació que podrà recollir-se en l’Espai Jove, el 3 i el 4 de gener al matí entre les 10.00 i les 14.00 hores.

Organitzen: Asociación Cultural Carcajada. Concejalía de Fiestas y Concejalía de Infancia, Adolescencia y Juventud.

Col·laboren: Espacio Joven y Agrupación de Fiestas de Navidad y Reyes de Las Virtudes.