La regidoria de Cultura anuncia l’espectacle humorístic de Jaime Caravaca i Grison Beatbox, del programa de televisió “La Resistència” de la cadena privada Movistar+ #0, el pròxim dia 29 d’agost, en les Eres de la Sal, a les 22.00 hores.

Les entrades, que ja han eixit a la venda, tenen un cost de 16€ (més despeses de gestió), i es podran adquirir a través de la pàgina web www.entradasatualcance.com, en les oficines de Correus, o en la taquilla del Teatre Municipal dues hores abans de començar l’espectacle.

El xou de Jaime Caravaca i Grison Beatbox és una mescla de comèdia i beatboxing, únic i irrepetible que no deixarà indiferent a ningú. En un ambient participatiu i improvisat, aquests dos artistes mesclen el monòleg amb els sons vocals, creant un estil que ja és el seu segell d’identitat.

Aquest espectacle musical i d’humor suposa el fermall a la programació dels mesos de juliol i agost, i serà l’avantsala del festival musical i humorístic que començarà el mes de setembre, i que ja té noms confirmats de la talla de José Mercé, Pablo López, Los Morancos o Carlos Latre, entre altres.