El canviat de nom pintor Jesús Herrera exposa a Petrer del 15 de setembre al 8 d’octubre amb una mostra de les seues obres titulada “Jesús Herrera Martínez: L’estat de l’
Després de la notorietat internacional i la trajectòria de Jesús Herrera, especialment per haver sigut triat pel Museum of National History de Dinamarca per a retratar a la princesa hereua Mary, el retorn a la seua ciutat natal ha generat una notable expectació.
Actualment resideix i treballa a Copenhaguen, però des que va finalitzar els seus estudis en Belles arts en la Politècnica de València, on també ha cursat un Màster en Dibuix, Jesús Herrera ha completat la seua formació participant en residències i tallers a Itàlia, el Brasil, Cuba, Mèxic, Romania, Bolívia i els Estats Units i, des de 2006, ve presentant mostres individuals dins i fora d’Espanya.
També s’ha vist el seu treball en diverses edicions d’ARC, ART MADRID o Art Lisboa, en JustMad i ArteSantander, i en cites internacionals com PINTA, Art Lima, la brasilera SP-ART o la fira colombiana Odeon, i en nombroses mostres col·lectives, com les dedicades als artistes residents en l’Acadèmia d’Espanya a Roma (ell va ser seleccionat en 2014) o als residents a la Casa de Velázquez (va obtindre aquella beca en 2016). Entre els seus últims projectes destaquen també la realització d’un fresc per a la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma.
El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ressalta «l’evolució i maduresa de l’artista petrerí que retorna al seu lloc d’origen per a mostrar-nos una xicoteta part de la seua extensa obra» i ha subratllat que “teníem moltes ganes de portar una exposició de Jesús Herrera a Petrer i ens consta que està generant una gran expectació entre veïns i artistes de la província”.
L’exposició s’inaugura el pròxim 15 de setembre a les 9 de la nit a la Sala d’exposicions Vicente Poveda, en el Centre Cultural, amb l’assistència del propi artista. La mostra es podrà veure, fins al 8 d’octubre, de dijous a diumenge de 18.00 a 20.00 h.