• El pròxim 6 de març, en passades de 18 i 20 h, es projectarà en l’IVAM CADA ALCOI el documental «Jesucrist Superstar: Una fita en la història del musical espanyol» de Marta García Sarabia.

El documental realitza un recorregut pels secrets de la representació de 1975. L’artista Camilo Sesto va fer realitat un projecte amb un marcat caràcter social, que va marcar un abans i un després en la història del teatre musical. Els principals artífexs d’aquest important esdeveniment participen en aquest documental, quaranta anys després de trepitjar les taules del teatre madrileny Alcalá Palace.

Des del mateix Camilo Sesto, passant per Ignacio Artime, Teddy Bautista, Ángela Carrasco, Antonio García de Diego, Raquel Blanco, les germanes Elena i Purificació Navarro, Pedro Ruy Blas, Leo Jiménez fins a espectadors de luxe com Juan Echanove, tot ells ofereixen la seua visió i la seua versió de l’experiència viscuda. L’espectador es farà una idea de la magnificència d’aquesta òpera rock amb el visionat d’un conjunt de fotografies inèdites, així com imatges videogràfiques que mai abans han sigut publicades.

L’accés a l’acte és gratuït amb invitació, les quals es poden retirar els dies 4 i 5 de març en la recepció del Ivam Cada Alcoi en horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. (màxim dues invitacions per persona.

Fitxa tècnica

Nacionalitat: Espanya

Any: 2015

Duració: 12 min

Idioma original: Castellà

DIrecció: Marta García Sarabia

Guión: Marta García Sarabia

Montaje: José Ignacio Valle i Marta García Sarabia

Fotografía: José Ignacio Valle

Música: Orquestra Simfònica Superstar

Producció: Marta García Sarabia

Intérpretes: Camilo Sesto, Teddy Bautista, Ángela Carrasco, Ignacio Artime, Antonio García de Diego, Juan Echanove, Elena Navarro, Purificación Navarro, Raquel Ramírez, Leo Jiménez, Pedro Ruy-Blas