La 90é verema en la Denominació d’Origen Protegida Alacant comptarà amb un padrí ple d’energia i bon humor com és el jove humorista Jorge Cremades.
Com tots els anys, la marca de vins atorga el nomenament de padrins a personatges alacantins que es caracteritzen per la seua bona faena i èxit professional i en aquest cas han distingit al jove actor. Nascut a Alacant, els seus vídeos en xarxes tenen milions de seguidors i ha creat formats com NetComedy, on mescla teatre i noves tecnologies.
“Representa un humor directe, blanc, ple d’innocència i que ens connecta amb el costat positiu i divertit de les xarxes” ha indicat el president del Consell Regulador, Jose Juan Reus, en justificar aquest nomenament. L’actor se suma a una nòmina de padrins com Arkano, Quique Dacosta, Jorge Ureña, Alejandra Quereda, Francis Mojica, David Ferrer, Juan Carlos Ferrer, Luis Francisco Esplá, etc… que han acompanyat als agricultors per a posar en valor el moment de la recol·lecció i la importància i sensibilitat de la vinya en la zona protegida.
El tall simbòlic del raïm es realitzarà el 19 de setembre, en una finca històrica de Villena com és la Casa Gran, proveïdora de Celler Las Virtudes a la ciutat de l’Alt Vinalopó.