Després de la posada en marxa de la web Industri.art, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi proposa les Jornades Industri.Art dedicades, en aquesta primera convocatòria a la divulgació d’eines, habilitats i recursos per a artistes, de la mà de tres reconeguts experts del panorama actual de l’art contemporani a nivell internacional.

Les sessions son presencials a l’IVAM CADA ALCOI i també per streaming al canal http://youtube/centrecultural . Cal realitzar la inscripció en aquest Formulari

Dijous, 25 de març, 18 h

Saló d’actes

Eva Mengual

Tècniques de producció d’obra gràfica

Eva Mengual desenvoluparà un taller de tècniques de producció d’obra gràfica i ens parlarà sobre les possibilitats de l’edició de l’obra gràfica des d’una perspectiva tant comercial com creativa. A més, explicarà les diferències entre les diverses tècniques de gravat i els seus recursos plàstics i expressius.

Sobre Eva Mengual
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València. El seu treball creatiu es desenvolupa en el món del gravat, l’enquadernació i del llibre d’artista. En 2012 funda La Seiscuatro, taller d’enquadernació i tècniques tradicionals d’impressió i estampació. Ha realitzat cursos sobre diferents tècniques de Gravat i de l’elaboració del Llibre, com l’impartit per Don Herbert als tallers de litografia d’Arteleku a Donosti, els realitzats en diferents ocasions al Taller Antonio Saura, als Tallers d’obra gràfica de la Fundació Pilar i Joan Miró a Palma o en les jornades d’Ingráfica a la ciutat de Conca. La seua obra s’ha pogut contemplar en exposicions col·lectives, tant a Espanya com a Itàlia i el Japó. Ha penjat exposicions individuals a València, a la Galeria Kessler Battaglia i a l’Ademuz Espai d’Art.


Dijous, 15 d’abril, 18 h

Saló d’Actes


Óscar García

Màrqueting personal per a artistes

Tot sobre el màrqueting personal per a artistes, l’ús dels nous mitjans digitals i de les xarxes socials amb una visió general de les estratègies de venda.

Sobre Óscar García García
Llicenciat en Història de l’Art i especialista en Taxació i Valoració d’Actius Artístics, Culturals i de Col·leccionisme. Comissari independent, fundador en 2008 de la Plataforma d’Art Contemporani (PAC), espai líder de promoció i difusió d’art contemporani, en la qual exerceix de director. Autor de nombrosos articles per a revistes (Art Notes, Tentaciones del Mercado del Arte, Vanidad o Element Magazine Panamá, entre d’altres). Destaca la seua labor en museus, galeries d’art, fires, festivals, com a comissari independent i gestor cultural, en què ha organitzat exposicions i coordinat fires i festivals artístics. A més, realitza funcions d’assessorament de fundacions i empreses en projectes artístics. És expert en xarxes socials i cofundador de l’aplicació de col·leccionisme Thertify. Des de 2019 és el coordinador general de les fires d’art contemporani JUSTMAD a Madrid i JUSTLX a Lisboa.