L’alpinista d’èxit i primera dona a aconseguir escalar els 14 ochomiles, Edurne Pasaban, estarà el dijous 24 de novembre a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, per a impartir a les 19.00 hores la conferència: Expedició a l’Èxit ‘Aconseguint objectius i superant dificultats’.
L’esportista d’elit ha sigut convidada per Jovempa, Joves Empresaris Marina Baixa. Un acte organitzat en col·laboració amb les regidories de Joventut, Comerç i Foment de l’Ús de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi. Una jornada de superació i inspiració per a aconseguir l’èxit, no sols empresarial, sinó personal.
Les entrades, 15 euros per a integrants de l’associació i 30 euros per als qui no pertanyen a Jovempa, es poden adquirir ja a través de l’adreça marinabaixa@jovempa.org o del telèfon 619 385 317. L’obertura de portes es realitzarà mitja hora abans de la conferència, a les 18.30 hores. Després de finalitzar la ponència es conclourà l’esdeveniment amb l’opció de la compra del llibre  de la conferenciant i signatura, i se celebrarà un vi d’honor.
Poc cal afegir sobre la figura d’Edurne Pasaban i l’interés que desperta la seua trajectòria i experiència. En les seues diferents intervencions públiques on ha parlat, l’alpinista s’ha referit a aqueixos altres cims, molt més altes que els 14 ochomiles, i també molt més complicades d’aconseguir, però malgrat això ha aconseguit pujar en la vida, i d’això es tracta en la conferència que abordarà a l’Alfàs del Pi el pròxim 24 de novembre. Hui dia, Edurne compagina llocs de responsabilitat en diverses empreses amb una dilatada activitat com a conferenciant. En les seues ponències, Edurne trasllada a través de les seues experiències viscudes, les pautes necessàries per a marcar objectius concrets i materialitzar l’èxit, prenent una actitud que ajude a véncer obstacles, incerteses i dificultats que puguen aparéixer fins a aconseguir la meta. També toca temàtiques com l’actitud de lideratge, donant les tècniques utilitzades en l’alta muntanya aplicables per a aconseguir l’èxit en altres àmbits com el professional.
Quant a Jovempa, Joves Empresaris Marina Baixa, l’Ajuntament de l’Alfàs porta ja una dècada col·laborant amb aquesta associació en diferents esdeveniment d’índole formativa, com l’organització d’esdeveniments com la conferència d’Edurne d’interés general però especialment enfocats per a fomentar l’emprenedoria no sols de l’Alfàs sinó en tota la Marina Baixa.
Jovempa Marina Baixa naix com Jeturbe en 1993, constituint-se com una de les associacions empresarials més importants de la comarca. És l’any 2013 quan s’integra definitivament en la Federació Jovempa per a representar als joves empresaris i empresàries de la Marina Baixa. En aquesta comarca s’integren 18 municipis. L’associació compta amb un centenar d’integrants del sector de l’hostaleria, l’oci, els serveis esportius, l’alimentació i els serveis a empreses.