Els pròxims dies 27, 28 i 29 d’agost, de 17 a 20 hores, se celebrarà una nova edició L’Alfàs Party que, per segon any, a causa de la pandèmia de la COVID-19, serà de caràcter en línia. Un esdeveniment organitzat per la regidoria de Joventut que té com a principal objectiu fomentar l’oci juvenil i la formació a través de les noves tecnologies. Així ho ha destacat la regidora del ram, Laura Sevilla.

Es podrà competir en línia en Brawl Stars, Fortnite i Rocket League. La participació a L’Alfàs Party En línia és gratuïta. Les persones que estiguen interessades encara poden formalitzar la seua inscripció a través de la web www.logrodesbloqueado.com. A més els guanyadors de cada competició obtindran diferents premis, com una Nintendo Switch.

El divendres 27 d’agost se celebrarà el torneig de Brawl Stars, el premi del qual consistirà en un Pack Brawl Pass. El dissabte 28 es competirà en Fortnite i la persona que quede en primer lloc s’emportarà una Nintendo Switch. Finalment, per al diumenge 29, s’ha organitzat un torneig de Rocket League, amb un premi que consistirà en uns auriculars Gaming. Totes les competicions es desenvoluparan de 17 a 20 hores.

Aquest esdeveniment, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Alfàs, té com a principal objectiu fomentar l’oci alternatiu i la participació juvenil a través de les noves tecnologies. A causa de la pandèmia, per segon any s’organitza una concentració en línia d’usuaris de videoconsoles i ordinadors que comptarà amb diverses activitats paral·leles relacionades amb el món de les noves tecnologies i els videojocs: competicions, sortejos i xarrades informatives sobre novetats tecnològiques, opcions professionals relacionades amb el sector i noves tendències en la indústria.

Les persones interessades ja poden inscriure’s i assegurar-se poder participar en una gran quantitat de competicions en línia des de casa.