L’edil de Joventut, Ana Pellicer, ha presentat al costat del tècnic de l’àrea de joventut, José Romeu, una nova edició de el ‘Concurs de #Grafiti’ de Benidorm, en el qual podran participar tots els joves que ho desitgen a partir dels 14 anys. La participació podrà ser individual o per grups compostos per un màxim de 2 persones. Els menors de 18 anys que vulguen participar en l’esdeveniment hauran de presentar l’autorització paterna o materna per a poder ser admesos en el concurs.

Ana Pellicer ha informat que “la Regidoria de Joventut s’encarregarà de proveir als participants dels materials necessaris”, com sprays, mascarillas i guants de làtex. Tots els participants rebran 6 sprays de color blanc, negre, roig, blau, groc i verd. Per la seua banda, l’organització permetrà la utilització de qualsevol altre color que siga aportat pels participants.

La nova ubicació per a enguany són les columnes de la CV70 sota l’autovia, i el concurs se celebrarà del 17 al 23 de desembre. Josep Romeu ha destacat que “l’entorn de l’autovia és un lloc original pel qual transiten diàriament molts vehicles i persones”, donant molta més visibilitat a aquestes obres artístiques.

El jurat serà designat per la Regidoria de Joventut i els premis es lliuraran el dia 28 de desembre a les 12:00 hores en el Espai d’Art de l’Ajuntament. Es concediran tres premis de 500€, 200€ i 100€ per al primer, segon i tercer classificat.

Finalment, subratllar que ja està obert el termini d’inscripció fins al pròxim 7 de desembre i que els participants hauran de passar una preselecció per a acreditar la seua aptitud creativa. Per a açò hauran de lliurar les dades personals i els esbossos del #grafiti que desitgen realitzar en el Centre d’Informació Juvenil o en el correu electrònic juventud@benidorm.org

Ana Pellicer ha aclarit que, encara que la temàtica és lliure per als participants, en les bases del concurs consta que “no s’admetran obres que atempten contra la igualtat o que siguen de caràcter violent, homófobo o xenòfob”, encara que ha afegit que “tots els anys els joves ens proposen temes interessants i positius”.