Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han organitzat una visita a València amb motiu de la celebració del “DreamHack”, un dels majors festivals d’oci digital a nivell mundial que enguany serà del 5 al 7 de juliol. La visita des de Finestrat serà el dissabte 6 de juliol i, per a participar, cal inscriure’s prèviament en el Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), enviant un email a joventut@finestrat.org o un WhatsApp al núm. 606 936 432.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “dins de la nostra Agenda Jove per a 2019 hem programat aquesta visita a València per a assistir a un dels majors festivals del món en l’àmbit de la competició de vídeojuegos. Ací els assistents tindran ocasió de provar les últimes tecnologies del sector, conéixer als seus jugadors i influencers favorits, competir en esports i presenciar les millors competicions nacionals i internacionals de títols tan populars com League of Legends o Counter-*Strike”.

La visita des de Finestrat serà el dissabte 6 de juliol, amb eixida a les 8.00 hores i retorn a les 21.00 hores. El preu de l’activitat és 30€ i inclou desplaçament i entrada a l’esdeveniment.

DREAMHACK

DreamHack es va celebrar per primera vegada a Suècia en 1994 i ha sigut premiat amb el rècord Guinness al festival digital més gran del món quant a visitants únics.

DreamHack València forma part del circuit internacional World Tour de DreamHack perquè es pot gaudir en altres parts del món com Las Vegas, Leipzig, Jönköping, Malmö, Tours, Austin, Mont-real, Atlanta, Denver… amb un total d’11 parades al llarg de l’any.

El festival està promogut per la «Crew», un grup de dinamitzadors que fomenta activitats i els valors positius dels videojocs i la tecnologia.

Enguany se celebren els 10 anys des que DreamHack va començar la seua expansió internacional més enllà de Suècia. Des de llavors València s’ha convertit en la major parada internacional amb 50.000 visitants en l’edició del passat any, la qual cosa prova la gran acceptació d’aquest esdeveniment. DreamHack València compta amb tres zones diferenciades perquè tots els públics gaudisquen al màxim: Zona LAN, Zona Expo i Zona esports.