La Regidoria de Joventut ha organitzat un programa de cursos formatius gratuïts que es desenvoluparan durant el mes de juny a la Biblioteca Municipal María Moliner.

“Comunicar per a emocionar”, “La telegenia dels grans comunicadors”, “Streaming en xarxes socials” i “Feix el teu vídeo amb el mòbil” són els títols d’aquests cursos formatius que ha presentat aquest matí la regidora Mar Ezcurra.

Així, el primer dels cursos a celebrar-se serà “Comunicar per a emocionar”, el divendres 19 de juny de 16 a 20 hores i el dissabte 20 de juny de 10 a 14 hores. Aquest curs consistirà en un taller d’oratòria de 8 hores en el qual una periodista “ens ensenyarà a perdre la por amb la intenció de gaudir de les nostres exposicions en públic”. En aquest taller s’analitzaran exemples de discursos i s’elaboraran i assajaran presentacions personals “per a fer que els nostres missatges siguen memorables”, ha explicat la regidora.

El segon dels cursos oferits per la Regidoria de Joventut serà “Crea els teus vídeos amb el mòbil”, un curs que oferirà un taller pràctic de creació de contingut de vídeo amb el nostre propi telèfon mòbil.

“Aquest taller ens oferirà una guia pràctica per a gravar i editar vídeo en mòbil per a les Xarxes Socials aportant-nos algunes nocions de llenguatge audiovisual, la importància del guió i la d’estratègies de contingut”, ha avançat Mar Ezcurra. Aquest curs tindrà lloc el divendres 26 de juny de 16 a 20 hores i el dissabte 27 de juny de 10 a 14 hores.

També dirigit a la nostra presència en Xarxes Socials va destinat el tercer dels cursos proposats, “Directes per a RR SS. “El Streaming com a estratègia per a relacionar-te amb la teua comunitat”, un taller de 4 hores de duració que té com a objectiu generar estratègies de comunicació amb el directe en xarxes, ideal per a aquelles persones que treballen les xarxes socials i vulguen adquirir més competències en comunicació digital per a ús propi o tercers. Aquest curs s’impartirà el divendres 3 de juliol de 16 a 20 hores.

I ja per a acabar, el 4 de juliol de 9 a 14 hores tindrà lloc el curs “La telegenia dels grans comunicadors. Com comunicar amb naturalitat a través de la cambra, també la del teu mòbil”.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguen aprendre a traure major rendiment a la seua comunicació oral i vulguen preparar-se per a l’enregistrament dels seus discursos o presentacions en vídeo i té com a objectiu guanyar confiança a l’hora de transmetre el missatge correcte en vídeo.

Els 4 cursos són gratuïts i se celebraran a la sala multiusos de la Biblioteca Municipal María Moliner, proveïda de totes les mesures de seguretat que estableix la Fase 3 de desescalada previstes per a aquestes dates. L’aforament és limitat a 20 persones i les inscripcions estan obertes des d’aquest dilluns 8 de juny en el telèfon 96 673 80 44 i en l’email juventud@orihuela.es.