La Regidoria de Joventut porta divendres que ve 6 de setembre en concert gratuït al grup Elefantes. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora Mar Ezcurra. El concert se celebrarà en la Plaça de Togores d’Oriola a partir de les 22.00 hores.

“Elefants és, sense cap dubte, una banda de referència del pop rock espanyol dels últims 20 anys i vénen a Oriola en plena promoció de la Primera Llum del dia, el seu nou llançament”, ha anunciat Mar Ezcurra.

L’actuació serà divendres que ve 6 de setembre a les 22.00 hores en la Plaça de Togores d’Oriola. L’entrada és

Regidora de Cultura i Joventut, Mar Ezcurra

Regidora de Cultura i Joventut, Mar Ezcurra

lliure i el recinte comptarà amb un servei de barres a benefici de l’associació ADIS Vega Baixa.

La regidora de Cultura i Joventut, Mar Ezcurra, ha anunciat que aquest concert forma part de l’ampli programa d’activitats organitzat des d’aquestes dues àrees que dirigeix per a aquest estiu.

“Aprofitant la festivitat de la Verge de Monserrate hem programat aquest concert per a donar també la benvinguda al nou curs i acomiadar de la millor manera l’estiu”, ha afegit Mar Ezcurra.

Després de l’actuació d’Elefants seran els oriolans Solar DJ´s els qui posen el colofó final a aquesta gran nit musical. Solar DJ´s actuaran a la seua ciutat després d’un estiu triomfant en els festivals de música en els quals han participat, com en el Sonorama Ribera.