El Cinema d’Estiu tornarà a protagonitzar les nits agost en el municipi d’Oriola. La regidora de Joventut, Mar Ezcurra, ha presentat hui el programa de projeccions que es desenvoluparà des del dijous 13 d’agost fins al divendres 21 d’agost a Orihuela, costa i pedanies.

“Cada nit de cinema a l’aire lliure comptarà amb dues sessions de pel·lícules destinades al públic familiar, a més es repartiran roses entre els assistents”, ha explicat Mar Ezcurra.

La regidora de Joventut ha indicat que “com en els últims anys, s’han triat diferents barris de la ciutat d’Orihuela, tres pedanies i una urbanització de la Costa oriolana”.

Així, ha destacat Ezcurra, el dijous 13 d’agost començarà aquest nou cicle de Cinema d’Estiu a la urbanització de Punta Prima, al costat del mirador, amb les pel·lícules «Parque mágico» i «Pequeño gran problema». El divendres 14 d’agost la sessió es trasllada al barri de Sant Pere, a Orihuela, on es podran veure les pel·lícules «Uglydolls» i «Fast and Furious. Hobbs and Shaw». El barri de Sant Antón tindrà la seua doble sessió de cinema el dilluns 17 d’agost amb «Cavernícola» i «Família a l’instant». El dimarts 18 d’agost al costat del centre social del Camí d’Enmig podrem veure «Ferdinand» i «Yesterday», mentre que el dimecres 19 d’agost en el recinte firal de la Campaneta es projectaran les pel·lícules «Smallfoot» i «Un corazón extraordinario».. El dijous 20 d’agost serà el torn de la pedania de Desamparados amb «Mascotas 2» i «Campeones» i es tancarà el cicle de Cinema d’Estiu el divendres 21 d’agost en la glorieta Gabriel Miró d’Orihuela amb «Cómo entrenar a tu dragón 3»  i «Rocketman».

La regidora ha assenyalat que les pel·lícules triades “són de caràcter familiar i per a tots els públics, especialment infantil i juvenil”. Totes les sessions començaran a les 21.30 hores, són gratuïtes i comptaran amb totes les mesures sanitàries. Serà obligatori l’ús de mascareta.