Juan Aragonés ‘Chokone’ coordina la jornada dedicada al grafiti  organitzada per Joventut
L’art urbà s’apodera del circuit d’educació viària, habilitat per l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi en el Parc Sant Pere. A iniciativa de la regidoria de Joventut, s’ha celebrat aquest cap de setmana una jornada dedicada al grafiti, de la mà d’un reconegut artista Juan Aragonés ‘Chokone’, que li ha donat un vistós i divertida rentada de cara al parc al costat de xics i xiques del municipi que s’han acostat a participar.
La regidora de Joventut, Laura Sevilla, al costat de Javier Chust, l’agent de la Policia Local responsable de la campanya municipal d’educació viària, ha felicitat a Juan Aragonés per per el seu art i deixar un circuit molt més agradable, la qual cosa permetrà als menors aprendre a moure’s per la ciutat respectant les normes de circulació en un ambient molt més agradable.
L’artista Juan Aragonés ‘Chokone’ ha sigut el responsable del disseny i de la realització del grafiti. Els xics i xiques que s’han inscrit han pogut tirar una mà i aprendre les principals tècniques de mans d’un artista de reconegut prestigi.