L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, ha inaugurat aquest dijous, la 24é edició de JUVE 2020, en la Glorieta Gabriel Miró que romandrà oberta fins al dissabte 4 de gener. A l’acte d’inauguració també han assistit el segon tinent alcalde de la ciutat, Rafael Almagro, i les regidores Mayte Sánchez i Sabina-Goretti Galindo.

El primer edil ha desitjat una feliç entrada d’any a tots els presents al mateix temps que ha excusat “l’absència del Regidor d’Esports, Víctor Bernabéu, que és el representant dels tècnics i l’equip de la Regidoria que ha fet possible que JUVE siga una realitat i un imprevist d’última hora li ha impedit que ens acompanyara aquest matí”.

Aquesta nova edició a Oriola ciutat ha canviat d’entorn ja que “la nova Regidoria ha volgut donar-li un impuls al comerç d’altres zones del casc d’Orihuela”, com ha expressat Bascuñana, pel fet que aquest sector també s’ha vist afectat després de les inundacions del passat mes de setembre.

A més, la inclusivitat ha sigut una altra de les apostes de la Regidoria d’Esports enguany, ja que s’han entregat polseres distintives perquè els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional puguen gaudir de totes les activitats programades.

Durant tres dies, i en horari de 10.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores la Glorieta Gabriel Miró es distribuirà en diferents zones d’activitat, amb zona d’inflables, zona multimèdia, tallers de manualitats i zona d’esports d’aventura, amb activitats de rocòdrom, paintball, tirolina, pont tibetà, tir amb arc o cerbatanas. En la zona dedicada a l’esport, podran disputar-se campionats de futbol 7, bàsquet, bàdminton, tennis de taula i escacs, mentre que en la zona d’espectacles, tindran lloc exhibicions de taekwondo i gimnàstica rítmica, i les actuacions dels cantajuegos, personatges animats, balls o màgia.

Emilio Bascuñana ha recordat que JUVE 2020 també estarà en la costa durant els dies 2, 3 i 4 de gener, en el Centre Esportiu Municipal (CDM), mentre que ahir dijous va estar també en El Escorratel, el divendres en Mitja Llegua i el dissabte en la pedania oriolana de Molins amb diferents espectacles.

A més, es comptarà amb la visita dels patges dels Reis Mags, i es farà lliurament dels trofeus dels diferents campionats esportius amb obsequis per als xicotets, amb una gran clausura de focs artificials. Mentre que, el dissabte dia de la clausura hi haurà un espectacle piro musical en la Glorieta Gabriel Miró a les 20.00 de la vesprada com a fermall final.