La desè tercera edició de la Mostra de Bonsais estarà composta per 42 exemplars de 27 espècies diferents. Del 27 de juny a l’1 de juliol la plaça central del Centre Comercial L’Aljub acollirà aquesta original i tradicional exposició. Enguany són 14 socis de l’Elx Club Bonsai els que col·laboren perquè aquesta activitat aconseguisca el seu objectiu, que és que els clients coneguen l’art del cultiu i cura d’aquests xicotets arbres.

En aquesta nova edició cal destacar un bosc d’oms, una composició de mini bonsais i un curiós bosc de bambú. Entre el poc freqüent es podrà veure un junípero rastrero, un lledoner i un eleagno. A més, estaran exposats un ullastre, una pomera, una figuera i unes vistoses buganvillas. Tampoc faltaran exemples clàssics de bonsais com ficus, oliveres, oms xinesos o ginebres.

Com en edicions anteriors, els socis de l’Elx Club Bonsai inclouran demostracions en directe, dins de les activitats d’aquesta exposició instal·lada en el Centre Comercial L’Aljub. En aquestes classes pràctiques s’utilitzaran principalment oliveres, oms xinesos i ficus, i els experts mostraran al públic tot el necessari per a la seua cura. Ells s’encarregaran d’assessorar i donar consells sobre la poda i el alambrado. Així mateix, estaran presents durant tot l’horari d’obertura del centre per a solucionar qualsevol tipus de dubte o curiositat que puga sorgir relacionada amb la mostra.