El dilluns 8 de febrer, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària, el Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CeMaB) i el Museu de la Universitat d’Alacant van donar a conéixer els guanyadors del concurs “Collages poètics a Mario Benedettiˮ. Aquest concurs va ser convocat com a part dels actes de celebració de la UA amb motiu del centenari del naixement de Mario Benedetti.

El jurat va estar compost per Eva Valero Juan, directora del CeMAB; Remedios Navarro Mondéjar i David Alpañez, tècnics del MUA; Rosa Quadrat, personal d’administració i serveis del MUA; Catalina Iliescu Gheorghiu, Vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària; i Luisa Pastor Mirambell, artista especialista en tècnica de collage. Aquest jurat ha atorgat tres premis i ha seleccionat 27 treballs d’entre tots els presentats

Tres alumnes de la UA s’han alçat amb els tres primers premis: Raquel Irene Penalva Sola, María García Mula y María Cristina Escrivá Montserrat.

El primer premi, dotat amb 500 € li ha sigut concedit a Raquel Irene Penalva Sola.

El segon premi, dotat amb 300 €, l’ha guanyat María García Mula.

Finalment, el tercer premi, dotat amb 200 €, li ha sigut concedit a María Cristina Escrivá Montserrat.

A més, el jurat ha seleccionat altres 27 collages d’entre tots els presentats. Juntament amb les obres dels premiats, tots aquests collages conformaran una exposició virtual i una publicació, que seran presentades en les pròximes dates.