El regidor de Cultura, Amado Navalón, i el president de AMCE Santa Cecilia, David Mancera, han presentat dos nous concerts que aquest cap de setmana oferirà la banda eldense dins de les activitats de celebració del seu 200 aniversari.

L’edil de Cultura ha afirmat que estem immersos en una celebració molt important i es portaran a caps dos concerts d’una gran rellevància. Un serà ací a Elda, en els Salons Princesa, i un altre serà a l’Auditori de la Diputació d’Alacant. No és una qüestió fútil que la nostra banda de música vaja a l’auditori més important de la província.

Per part seua, David Mancera ha explicat que “és un cap de setmana molt important per a la cultura i per a la nostra banda. D’una banda, podem reprendre una agenda normalitzada després de dos anys d’incertesa i ho fem amb el Concert de Primavera, aquest dissabte 12 de març a les 19.30 hores en els Salons Princesa, per primera vegada amb públic amb aforament reduït. Queden algunes entrades a disposició en la nostra seu a les vesprades.

Mancera ha detallat que un dia després tenim un esdeveniment important com és tindre l’oportunitat d’oferir un concert en el ADDA d’Alacant. És un escenari en el qual no és fàcil actuar, però gràcies a la Diputació podem accedir a aqueix auditori. Estem molt il·lusionats perquè serà un cap de setmana molt intens, de convivència, de música i podent complir dos objectius com són reprendre l’activitat i actuar en el ADDA.

El concert en el ADDA serà el diumenge a les 10.00 hores, amb entrades gratuïtes i desplaçament amb autobús, amb eixida des d’Elda a les 8.45 hores. Les persones interessades a assistir poden reservar la localitat i la plaça per al viatge a través del telèfon de la AMCE Santa Cecilia (965 385 325).