El Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir va acollir aquest cap de setmana l’espectacle ‘Sabor de Tangos’, interpretat per l’Associació Hispà Argentina d’Alacant. Una activitat inclosa en la programació cultural de Estiu Festiu que organitza l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.

Darrere de ‘Sabor de Tangos’ es troba una agrupació de professionals dedicats des de 1990 a difondre la cultura argentina a través d’aquest fenomen dient tango. Es tracta de mostrar la història d’un país a través del tango, la seua música, cançons i danses, passejant per diferents èpoques, des de l’emigració a principis de segle i fins als nostres dies.

Els amants de la dansa van poder gaudir amb un espectacle àgil i evocador. ‘Sabor de tangos’ va permetre traslladar el Museu de la Vila Romana de l’Albir als ravals i personatges característics argentins, al so de clàssics de tots els temps.

El Museu Vila Romana de l’Albir s’ha convertit en l’escenari principal dels diferents espectacles culturals organitzats per l’Ajuntament de l’Alfàs aquest estiu, dins de la programació de Estiu Festiu. Museu a l’aire lliure i a escassos metres de la platja de l’Albir, que reuneix les condicions necessàries per a gaudir d’una cultura segura en temps de pandèmia.