La banda alacantina “Gran Angular” va aconseguir en la nit d’ahir el primer premi en la final del certamen de promoció “Emerge Alicante”, que es va celebrar en l’espai “Noches Mediterráneas”, situat en la Zona Volvo del Port d’Alacant.

“Gran Angular” és un grup de pop rock electrònic. Està composta per per Jorge Girona -veu i guitarra-, Sergio Ródenas -baix-, Adolfo Alba -guitarra- i Hermi Rosillo -bateria-.

El premi suposa una quantia econòmica de 500 €. A més, “Gran Angular” podrà participar en alguns dels festivals de música que organitza Produccions Baltimore, la coordinadora del certamen. Entre ells, el Low Festival (Benidorm) o l’Sprint Festival (Elx).

Manresa va destacar que “aquesta aposta per les bandes alacantines ha aconseguit l’objectiu proposat, la seua revaloració. Si ja es va poder apreciar en la convocatòria, amb més de cent propostes, aquesta nit s’ha confirmat amb la qualitat de la banda guanyadora i de les dues finalistes “Vera Green” i “Coala Lumpure”. Són dos dels elements que juguen a favor que aquest certamen puga tindre continuïtat en 2021”.

El jurat va estar compost per Miquel González, director d’Alacant Plaza i ex-promotor de festivals de pop; Jon López, director d’Alacant Live Music, considerada com la principal web de música d’Alacant, i Sergio Moreno, representant de Produccions Baltimore, organitzadora de “Noches Mediterráneas”.