La banda alacantina Locos de Atar, projecte musical de pop rock alternatiu, format per JuanMi (veu i baix), Fabi (bateria) i Jesús (guitarra i cors), tots ells de la generació millenial és un grup creat en 2008 que ha tornat al panorama musical després de 5 anys fora dels escenaris. El seu retorn ofereix una nova versió 2.0 de la banda que no pots perdre’t. El seu segon senzill MARIONETA és la prova d’això.

La seua aventura que naix en 2008 amb un curiós debut a la sala mítica de Benidorm “La Cova Music Pub”, on els bojos van acudir com a públic i van acabar pujats en l’escenari fent el concert. Des de llavors han realitzat més de 80 concerts per tota Espanya. Madrid, València, Múrcia o Salamanca són llocs que han viscut la música en directe d’aquests BOJOS.

La seua discografia està composta per un EP (Bojos de Lligar-2008) Produït per Jacobo Suárez de Tangil a Madrid i un LP (Bojos de Lligar-2012) Produït per Marko Katier a Chiclana de la Frontera, tots dos autoeditats.

El seu primer single, XIQUETA DOLENTA (Bojos de Lligar-2012) es cola en mitjans de radi d’abast autonòmic com a Cadena Cent, Cope, Dial, Cadena Ser o 40 Principals. A més, entren en les televisions musicals més importants d’aquells anys, com 40TV i Sol Música. A la fi de 2013 paren en sec en separar les seues vides per motius acadèmics i laborals. 5 anys després, les noces de dos amics els uneix en un escenari i tota la màgia torna a fluir, donant lloc a aquesta versió 2.0 de la banda.

LOCOS DE ATAR està de tornada amb un projecte il·lusionant que arranca a l’octubre de 2020 amb el senzill Que Tiemble Tu Mundo. En pocs mesos i gràcies al moviment del seu públic aconsegueixen duplicar el seu nombre de seguidors en xarxes socials i aconseguir bones xifres en reproduccions reals de streaming.

«MARIONETA»

És un tema ple d’energia, de música fresca i melodia pegadiza, que diu adéu a una relació sentimental tòxica, mentre dóna la benvinguda a un nou amor, l’amor per un mateix. Amb aquest segon senzill els bojos segueixen amb la seua aposta personal d’estil, buscant reviure aquella música pop ochentera roca introduint un so modern i molt potent.

Aquest disc ha sigut gravat en els estudis Crema l’Art de Múrcia. La seua producció és a càrrec de Raúl de Lara, productor de grups com Second, Varry Brava, Noise Box, New Jungle o Funambulista i del directe de la premiada gira “Copacabana” de Izal. La masterización s’ha realitzat pel reconegut Mario G. Alberni de Kadifornia Mastering, que ha posat el seu segell en treballs de Bunbury, Mikel Erentxun, Love Of Lesbian o Izal entre altres.

Els videoclips d’aquesta nova etapa: Marioneta i Que Tiemble Tu Mundo han sigut realitzats per Juno Media, una productora audiovisual emergent que ha fet treballs d’artistes com Arkano o Sandra Groove.

Ara amb Marioneta continuen amb el llançament de senzills d’un nou EP, compost per 5 cançons que es publicarà al maig de 2021.