En el seu onzè any de vida, Low Festival compleix per fi un dels somnis de la seua organització: New Order encapçalarà la pròxima edició del festival benidormense, que se celebrarà del 26 al 28 de juliol, com sempre, en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. La banda britànica s’uneix a artistes ja confirmats com Foals, Bastille i Vetusta Morla.

No fa mancada presentació per a New Order, una banda que és una autèntica llegenda de la música independent. “Age Of Consent”, “Blue Monday”, “Crystal” o “Bizarre Love Triangle” són solament alguns dels temes que els han elevat com els reis en allò d’unir la foscor del post-punk amb els arranjaments bailables del synthpop o el danse-rock.

I, afortunadament, és un d’aqueixos mites que ha sabut mantenir la seua vigència amb el pas dels anys. El seu últim àlbum d’estudi, “Music Complete” (Mute, 2015) va ser qualificat per la premsa com un dels millors discos de la seua carrera, contenint la seua aproximació més propera -i precisa- a la pista de ball en dècades. “Restless”, “Plastic” o “Tutti Frutti” són des de llavors alguns dels temes més celebrats pels seus seguidors en els seus directes.

El concert de New Order en Low Festival promet estar a l’altura d’aqueixos moments màgics que van oferir en anys precedents artistes de la talla de Pixies, Portishead o The Chemical Brothers. Per a no perdre-li-ho, serà necessari posseir un abonament de tres dies, que es troba a la venda des de 54€ en lowfestival.es i Eventbrite. El seu preu pujarà el dijous. També estan disponibles els abonaments VIP (115€) i VIP Pool (170€).