«INVENCIBLES» és una cançó que busca embolicar-nos amb la seua mescla d’emocions trobades a través d’una lletra i una melodia molt cuidada. Amb aquest tercer senzill els LOCOS trenquen la línia energètica dels seus anteriors llançaments i ens mostren la seua versió més sensible. Perquè “mai vam anar sempre i sempre vam anar mai”.

El videoclip que li acompanya ha sigut dirigit per Luis Martín, un professional del món audiovisual que debuta amb el seu primer vídeo musical. L’enregistrament gira entorn d’un ring de boxa. El títol de la cançó és la culpable de triar aquest escenari, en recordar-nos a l’invencible boxador de ficció Rocky Balboa, i a una de les seues frases més conegudes: “Ningú colpeja més fort que la vida i ho aguantes mentre avances. Cal suportar sense deixar d’avançar, així és com es guanya.»

I així continuen els LOCOS, aguantant els colps, i avançant en la seua carrera musical. Mentre arriba el disc, el grup es troba molt il·lusionat preparant els concerts de presentació de la mà del productor Raúl de Lara, reconegut per la producció del directe de Izal, Copacabana 2016, que va ser premiat com millor gira de l’any a Espanya. Els concerts de presentació tindran lloc a l’octubre, el dia 2 a Benidorm, a l’Auditori Julio Iglesias i el 15, a Madrid, en sala Vesta. A partir d’aquest moment arrancarà la seua nova gira “Continuem Locos” que visitarà diferents ciutats durant la tardor, on els esperen els seus fans amb ganes de gaudir d’aquest retorn als escenaris.

Locos de Atar és el projecte musical de pop rock alternatiu de JuanMi (veu i baix), Fabi (bateria) i Jesús (guitarra i cors), al qual recentment s’ha incorporat Jose El meu (guitarra solista), ex component del grup Alan Parrish. Tots ells de la generació millennial, una generació compromesa amb el respecte social, i la cura mediambiental com així ho reflecteixen en les seues lletres.

El seu nou disc que es publicarà al setembre, ha sigut gravat en els estudis Crema l’Art de Múrcia. La seua producció és a càrrec de Raúl de Lara, productor de grups com Second, Varry Brava, Noise Box, New Jungle o Funambulista. La masterización s’ha realitzat pel reconegut Mario G. Alberni de Kadifornia Mastering, que ha posat el seu segell en treballs de Bunbury, Mikel Erentxun, Love Of Lesbian o Izal entre altres.