La banda liderada per Diego Palacio, ex-flautista de Mägo de Oz, comença a Sant Joan d’Alacant la gira amb la que recorreran la major part d’Espanya presentant el seu segon disc d’estudi, “Sendas de Leyenda”, que acaba de ser publicat per Maleït Rècords.

CELTIAN és una banda de folk metall i folk rock simfònic amb veu femenina a càrrec de Xana Lavey més coneguda com a Raquel Eugenio pel seu canal de Youtube, que té més 182 mil subscriptors.

L’esdeveniment, organitzat conjuntament per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i la sala de concerts Euterpe situada en aquest municipi, tindrà lloc el dissabte 11 de setembre a les 20h a l’Auditori de Sant Joan d’Alacant. Aquest esdeveniment compta amb totes les mesures de seguretat i higiene enfront del Covid vigents en el moment de la seua celebració.

Les entrades poden adquirir-se en línia en www.salaeuterpe.com i de manera física a la botiga Popet Mascotes (Carrer l’Ordana, 29, 03550 Sant Joan d’Alacant, Alacant). A més de l’entrada general, hi ha disponible un número molt limitat d’entrades VIP que inclou veure part de la prova de so, Meet & Greet i Pack de Merchandaising.

Fitxa de l’esdeveniment:

CELTIAN

• Dissabte 11 de setembre

• Horari: 20h

• Lloc: Auditori de Sant Joan d’ Alacant

Més informació i entrades a la venda en www.salaeuterpe.com i en Popet Mascotes (Carrer 39; Ordana, 29,

• Entrada general 12€

• Entrada VIP: 25€ (Inclou veure part de la prova de so, Meet & Greet i Pack de Merchandaising)

Número molt limitat d’entrades.

• Taquilla: 15€