El dissabte 6 de novembre, Locos de Atar presenta el seu nou EP a la Sala 5a Avenida de La Nucia, Alacant al costat del grup madrileny Alarmantiks i Dj Espabilao.

Els horaris seran: 20.30h ALARMANTIKS, 22.00h LOCOS DE ATAR i en finalitzar sessió Dj amb Dj Espabilao. ENTRADA LLIURE. L’entrada és gratuïta i únicament has de reservar la teua localitat cridant a la sala al 676472060 (Aforament Limitat)

Locos de Atar arriben amb un directe potent produït per Raúl de Lara, productor de directes com el de Copacabana de Izal premiat com el millor a nivell nacional en 2017.

Locos de Atar llança el seu nou EP titulat “Que tiemble tu mundo” amb un nou single “CENICIENTA” que arriba per a alçar-te del seient amb el seu ritme i el seu missatge feminista. A més, ve acompanyat d’un videoclip que no et deixarà indiferent. Produït per Luis Martín i sota el guió de Indira González, els LOCOS es posen el vestit d’actors novells i juguen a ser gangsters al costat de l’actriu Lucía Sánchez.

Locos de Atar “va tornar a aparéixer en 2020 amb el single que dóna nom a aquest disc, “Que tiemble tu mundo” Des de llavors han llançat dos senzills més, “Marioneta” i “Invencibles”. Aquests tres primers avanços en format videoclip han contagiat la seua il·lusió a seguidores i seguidors, que han col·laborat finançant la producció del nou EP a través d’un projecte de micromecenatge promogut pel grup. La forma que ha tingut la banda d’agrair aquest afecte ha sigut dedicant-los la portada d’aquest treball.

Locos de Atar és el projecte musical de pop rock alternatiu de JuanMi (veu i baix), Fabi (bateria), Jesús (guitarra i cors), i Josemi (guitarra). Un grup amb integrants del llevant alacantí, fundat a Benidorm en 2008 i que a la fi de 2018 van decidir donar un nou impuls a la banda, amb un so potent, ritmes festius i missatges de compromís amb el respecte social i mediambiental en les seues lletres.

Des del 9 d’octubre van arrancar una gira de presentació, “#giraseguimoslocos”, que es va iniciar en la seua terra, Benidorm, amb l’IBÈRIA FESTIVAL, compartint cartell amb HOMES G i DANSA INVISIBLE. El seu segon destí va ser Madrid el 15 d’octubre a la Sala Vesta, on es van trobar amb el seu públic madrileny, que sempre els ha fet somiar. Seguiran La Nucia i València al novembre i altres destins que s’aniran publicant a través de la pàgina oficial del grup, www.locosdeatarweb.com.

Per a l’espectacle en directe dels concerts, els LOCOS han comptat amb la mà del productor Raúl de Lara, que va produir la gira “Copacabana” de Izal, guardonada com la millor a nivell nacional.