Un concert que té com a fil conductor aquest gènere tan popular, internacional i conegut, amb el qual la Banda Municipal de Villena realitzarà aquest homenatge i reconeixement a autors i pasdobles que formen part de la història. La cita és el divendres 3 de setembre a les 2100 h.

Sobre l’escenari del Teatre Chapí, la Banda Municipal de Música de Villena oferirà el pròxim dia 3 de setembre sota la direcció de Pedro Ángel López Sánchez, el seu concert “Història del pasdoble”. Un recorregut musical pel nostre gènere més popular i internacional de la música de banda.

Des de principis del segle XX fins als nostres dies, el pasdoble ha patit diferents ramificacions adaptant-se als diferents festejos regionals o locals. Pasdobles taurins, marxes militars, pasdobles festers, pasdobles dianeros, cercaviles de sarsueles, pasdobles fallers, de concert o simplement pasdobles que han deixat empremta en la nostra ànima.

En el concert no faltaran pasdobles d’autors com Pascual Marquina, José Franco i Ribate, Emilio Cebrián, o títols com a Sospirs d’Espanya, El cant del valencià, Churumbelerías o L’oncle Ramón.

BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE VILLENA

“HISTÒRIA DEL PASDOBLE”

Adreça: Pedro Ángel López Sánchez.

Divendres 3 de setembre 2021 21’00 hores.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Entrades: 2 €

Venda en taquilla: 1, 2 i 3 de setembre. Venda en línia: Des de l’1 de setembre a les 21’00 h.