La Banda Simfònica Municipal, dirigida per José Vicente Díaz Alcaina, i el percussionista alacantí Pakito Baeza oferiran un concert el diumenge 11 d’agost a la Platja de Sant Joan. Serà, a partir de les 21.30 hores, en l’estacionament situat entre el restaurant Niça i l’Oficina de Turisme.

El concert inclou, en la seua primera part, arranjaments de composicions dels Beatles, Michael Jackson i una selecció de la música de les dècades 70-80. En la segona, es podran escoltar temes dels Diables, Mecano i Serrat.

Díaz Alcaina, que espera que l’assistència puga arribar al miler de persones “pel nou i l’hora”, ha destacat que “serà un concert amb un format atípic. El que es podria denominar com un projecte que suma estiu i platja, perquè els espectadors amb els palmells de les mans calentes col·laboren en les interpretacions”.

Baeza, que ha estat en un dels assajos de la Simfònica en Les Cigarreras, assegura que “sempre és un honor tocar al costat de la Simfònica. En aquest cas serà interessant escoltar com es fusiona la percussió amb el pop-rock del programa”.

Díaz Alcaina explica que “Baeza, amb els seus ritmes, és capaç d’adornar i donar-los color a les composicions. Ofereix una visió diferent de la música i, a més, és capaç de passar-li-ho bé. Quan això succeeix, la Banda i el públic es contagia. I d’això és del que es tracta”.