Smoking Souls (Pego, Alacant) és un dels grups de referència de l’última dècada del rock en valencià. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Smoking Souls fa un pas de gegant.

La banda, que és representant de tota una generació de joves, està tornada i ho fa amb un nou disc en el qual han estat treballant durant el 2019. L’especial dedicació ha donat els seus fruits i com a resultat, Smoking Souls ha parit una col·lecció de cançons redones en la cúspide compositiva: autenticitat, humilitat, honestedat i pura adrenalina també en els directes.

Sota aquest “Translúcid” s’amaga tot un nou món, començant pel mateix títol. Una paraula especial per a un disc especial. Un món complementat per aquestes 11 noves cançons, nascudes en un home studio improvisat enmig de la immensitat de la Vall de Gallinera. Un procés diferent al mateix temps que complex i intens, en el qual, els pegolinos han sigut acompanyats sempre per Mark Dasousa, amb qui van tancar el procés d’enregistrament a Atomic Studio.