La Biblioteca Municipal l’Espill acull divendres que ve, 16 de novembre, a partir de les 17.30 hores, un contacontes sostenible amb temàtica solidària titulat ‘Gorki, el gosset blanc que es va convertir en un gos negre’.

Es tracta de la primera activitat que s’engloba dins de la programació dels Objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible (ODS), que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en col·laboració amb la Fundació MUSOL.

Al mateix temps, la Biblioteca oferirà una exposició amb panells explicatius fent referència als ODS.

El programa inclou altres dues activitats, dirigides a diferents trams d’edat, que es desenvoluparan els dies 23 i 30 de novembre en la sala d’audiovisuals de la Biblioteca.

L’activitat del dia 23 consistirà en un taller d’impressió en 3D per al públic juvenil de temàtica solidària. Serà a les 17.30 hores i estarà impartit per personal especialitzat.

Finalment, el dia 30, a les 19.00 hores, se celebrarà una trobada amb “Llibres humans”. Aquesta activitat ens convidarà a conèixer a una persona perquè explique la seua història de vida, per haver viscut experiències d’especial interès o rellevància, amb un clar enfocament de lluita a la discriminació i contra el discurs de l’odi.