La Biblioteca Municipal de el Campello represa la seua activitat després d’un trimestre d’aturada

La Biblioteca Municipal de el Campello represa la seua activitat després d’un trimestre d’aturada

L’òptima evolució de la pandèmia sanitària en el municipi possibilita que les autoritats es plantegen reprendre l’activitat de centres públics al Campello. La regidora de Cultura Dorian Gomis (PP), anuncia que per a aquest mateix mes s’ofereixen dos actes a la Biblioteca Municipal “Rafael Altamira”, concretament una sessió del tradicional “Club de lectura”, i una vesprada de compte contes, totes dues amb inscripció prèvia i amb accés limitat a 20 places, ús obligatori de màscara i distanciament social.

La programació dissenyada per als pròxims mesos pel director de la Biblioteca, Dani Alberola, es desenvoluparà gradualment conforme les autoritats sanitàries permeten la celebració d’actes, les condicions dels quals es compliran escrupolosament.

D’aquesta manera, el 28 d’abril, dimecres, s’ofereix una sessió del Club de la Lectura, a partir de les 18.00 hores i moderada com sempre per Concepción Agüero. En aquesta ocasió l’acte girarà entorn del llibre “Cómo maté a mi madre”, de l’escriptora i periodista Sara Jaramillo.

D’altra banda, la companyia Epi Epi A prepara per als més xicotets (de 5 a 8 anys), una sessió de compte contes per al divendres 30 d’abril, a les 17.30 hores. Es tracta d’una proposta d’endevinació de contes clàssics amb música en directe.

En tots dos casos, les activitats es reserven per a socis de la Biblioteca, que prèviament hauran de reservar espai en el mateix centre, de manera presencial, o trucant al telèfon 965632124.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X