L’òptima evolució de la pandèmia sanitària en el municipi possibilita que les autoritats es plantegen reprendre l’activitat de centres públics al Campello. La regidora de Cultura Dorian Gomis (PP), anuncia que per a aquest mateix mes s’ofereixen dos actes a la Biblioteca Municipal “Rafael Altamira”, concretament una sessió del tradicional “Club de lectura”, i una vesprada de compte contes, totes dues amb inscripció prèvia i amb accés limitat a 20 places, ús obligatori de màscara i distanciament social.

La programació dissenyada per als pròxims mesos pel director de la Biblioteca, Dani Alberola, es desenvoluparà gradualment conforme les autoritats sanitàries permeten la celebració d’actes, les condicions dels quals es compliran escrupolosament.

D’aquesta manera, el 28 d’abril, dimecres, s’ofereix una sessió del Club de la Lectura, a partir de les 18.00 hores i moderada com sempre per Concepción Agüero. En aquesta ocasió l’acte girarà entorn del llibre “Cómo maté a mi madre”, de l’escriptora i periodista Sara Jaramillo.

D’altra banda, la companyia Epi Epi A prepara per als més xicotets (de 5 a 8 anys), una sessió de compte contes per al divendres 30 d’abril, a les 17.30 hores. Es tracta d’una proposta d’endevinació de contes clàssics amb música en directe.

En tots dos casos, les activitats es reserven per a socis de la Biblioteca, que prèviament hauran de reservar espai en el mateix centre, de manera presencial, o trucant al telèfon 965632124.