La regidora de Cultura, Mar Ezcurra, ha presentat la programació de la Biblioteca Pública Municipal ‘María Moliner’ del primer trimestre d’aquest any 2020.

Una programació “variada, completa i per a tota la família que podrà gaudir de tallers, contacontes, cinema en família, exposicions, jocs en horari de vesprada i altres activitats culturals i educatives”.

Així, els dimarts serà el dia dedicat al Cinema que compaginarà Cinema en Família amb pel·lícules d’animació per a tots els públics i Cinema de Comèdia i Cinema de Terror per a adults.

Els dimecres és el dia triat per a contes, ja que a partir de les 18.00 hores es duran a terme narracions orals de contes infantils d’humor, aventures, màgics, tradicions, fantàstics, etc. Així com tallers literaris i narratius per a tota la família.

Els més xicotets podran gaudir els dijous dels tallers infantils “on podran realitzar manualitats, introduir-se en el mut de la màgia o fer la seua pròpia disfressa de carnestoltes”, ha anunciat Mar Ezcurra.

Aquesta primera programació cultural de l’any a la biblioteca municipal María Moliner compta amb tallers i activitats dedicades a la igualtat i senyalitzades en la programació amb el Punt Violeta “amb l’objectiu d’oferir activitats educatives diferents, desmitificadores de rols, inclusives i pròximes. Contes i tallers que permeten als xiquets i xiquetes entendre’s a si mateixos i als altres d’una manera més integradora”, com ha explicat la regidora.

També aquesta programació compta amb activitats dedicades al poeta Miguel Hernández dins de la programació organitzada per la Regidoria de Cultura de la Primavera Hernandiana.

Aquesta programació es pot ja consultar en la pàgina web de Cultura: www.cultura.orihuela.es i en les xarxes socials de la Regidoria.